Midtnorsk Mesterskap og Midtsommerutstilling 2013 i Kristiansund


Helgen 8. – 9. juni 2013 var det igjen duket for Midtnorsk Mesterskap og Midtsommerutstilling i Kristiansund. Været skulle vise seg å ikke spille på lag med oss, men hva gjør vel det når stemningen er god og vi har uværsskur, tilskuertelt, varme lokaler og kiosk med godt utvalg?!

Et imponerende glimt av vakre Ingodds Follis, sammen med handler Arvid, i tet BIR Midtsommerutstilling 2013.


Nok et imponerende glimt av Ingodds Follis under deltakelse i Brukshundklasse > 24 mnd. tispe - Fri ved fot i meget høyt tempo!

Det regna ikke lite når enkelte klasser gikk, men innsatsen var likevel imponerende! Midtnorsk Mesterskap Åpen klasse > 24 mnd. tispe  

Publikum tørt og godt plassert i uværsskuret mens lydighetsprøvene pågikk :)


Lørdagen var viet til Midtnorsk Mesterskap med lydighetsprøver, valpeskue, utstilling etter tysk mønster og norsk avlskåring. Vi valgte å ha arrangementet ved vårt klubbhus og treningsbane på gamle Møst skole hvor det bare er plass til èn ring. Lydighetsdelen av arrangementet ble derfor kjørt først og utstillingsdelen etterpå – noe som fungerte utmerket.


Beste valp Filizberg´s Boy Marko sammen med de kule oppdretter- og handlergutta fra Filizberg og dommer John G. Torsvik. Et vakkert solskinnsøyeblikk :)


Vi gratulerer de Midtnorske Mesterne 2013:

Brukshundklasse hann normalhår: BH AD SchH1 N Uch Ingodds Ellos

Brukshundklasse tispe normalhår: BH AD SchH1 N SE Uch Ingodds Follis

Eliteklasse Lydighet: Spot (Border Collie)

Lørdag kveld var det kamerataften på Smia Fiskerestaurant i Kristiansund hvor dommere, arrangører, deltakere og publikum deltok. Stemningen var god og maten var nydelig. Alltid trivelig å kunne samles på denne måten!

Søndagen var det klart for Midtsommerutstilling med valpeskue og utstilling etter NKK’s regelverk og vi gratulerer:

Best i Rasen (BIR) normalhår: BH AD SchH1 N SE Uch Ingodds Follis

Best i Motsatt Kjønn (BIM) normalhår: Ingodds Reodor Felgen

Best i Rasen (BIR) langhår: Rewyrs Hedwig

Deltakerantallet ble kanskje noe lavere enn ønsket, men om ikke deltakerne var så mange så var kvaliteten svært god, så vi kan vel trygt si at vi satser på kvalitet fremfor kvantitet! :)

Midtsommerutstillingen, Best i rase:
Ingodds Follis og Ingodds Reodor Felgen
Utenfor ringen ser vi oppdretter Liv Evjen, med stillig paraply for anledningen :)

Et glimt fra Beste hannhund, Midtsommerutstillingen med dommer Roland Fors.
Ingodds Reodor Felgen, Ingodds Vallent og Finika´s Diller
Et glimt fra Beste Tispe, Midtsommerutstillingen.


Dommere var trivelige og profesjonelle og vi fikk bare gode tilbakemeldinger fra deltakere og publikum. Det er viktig at alle deltakerne føler seg ivaretatt når de stiller i ringen, og at det blir en god opplevelse som frister til gjentagelse, og det sørget alle våre dommere for.

Jan Odd-Geir Sørmarken, trivelig dommer i Lydighet, mottar dommergave :)

Barn og hund - Regnfullt, men artig var det :)
Pokaler er bra :)
Stor takk til alle medlemmer som bidro med stort og smått. Vi har et veldig godt miljø i avdelingen og alle stillte velvillig opp både før, under og etter arrangementet. Vi hadde en stor dugnad for å klargjøre både uteområde og klubbhus i uken før arrangementet og da var både river, plenklipper, koster og mopper i aksjon. Bare blide fjes og stor velvilje. Ingen sak å være arrangør da!

Vi har en blogg som oppdateres jevnlig med det som foregår i avdelingen av vår supre blogger og sjefsfotograf Anne Løvold. Der vil det nok dukke opp innlegg både fra dugnad og fra selve arrangementet med mange flere bilder enn det som kommer med i tidsskriftet så følg med på www.nschk.blogspot.no!

Tusen takk til våre sponsorer Tropehagen Zoo (Brit hundefôr), Zoo1 Molde og Åndal Smådyrklinikk!

Vi takker deltakere og publikum for god stemning og sportslig opptreden både i og utenfor ringen, og ønsker alle velkommen tilbake til vår høstutstilling i oktober!Midtsommerutstilling - Beste Oppdretter: Ingodd


Glimt fra Midtnorsk Mesterskap - Beste Oppdretter, IngoddBente Bjerkestrand


Se bilder av alle klassevinnere i disse innleggene: 

Innlegg med bilder fra lydighet:
Klasse I 
Klasse II 
Klasse III 
Elite 

Kommentarer

Populære innlegg