Høstutstilling 12 -13 oktober 2013 i Kristiansund

Helgen opprant med fint høstvær – noe som gjorde arrangementet ekstra trivelig i møte med nye og gamle hundevenner. Kiosksalg med godt utvalg og stand med leker, godbiter og utstyr skapte også god stemning.

Vi startet med lydighetsprøver med hele 27 påmeldte - noe vi er veldig godt fornøyd med! Dommer var Roar Holmen som guidet både debutanter og ringrever trygt gjennom programmet. Noe av det mest gledelige - sett fra vårt ståsted - var at hele 6 deltok fra vår egen avdeling – noe som lover godt for fremtiden. Det var en fin stemning både i og utenfor ringen og «maskineriet» i ringen gikk som smurt – effektivt og profesjonelt. Takk til Per Sallaup som virkelig fikk kjørt seg som ringsekretær denne dagen! J

Fellesdekk med skjult fører i Lydighet Elite


På lørdagskvelden møttes vi for en bedre middag og trivelig hundeprat på Smia Fiskerestaurant. Her var både maten og selskapet upåklagelig! J

På valpeskuet og utstillingen var imidlertid påmeldingstallene desto dårligere med totalt 13 påmeldte. Hvor er alle oppdretterne i Midt-Norge og alle valpene som fødes? Med en reiseavstand på max 3 timer fra Trondheim og klubbens største avdeling skulle man tro at oppslutningen burde være bedre?! Jaja, om ikke kvantiteten var der så var i hvert fall kvaliteten god! Dommer her var Ankan Edoff – en sympatisk og profesjonell dommer.


Vi gratulerer:

Beste Valp - Ingodds Xeuzz

BIR - BH AD IPO1 Ingodds Qurax
BIM - Ingodds Sazzina

Aldri så galt at det ikke er godt for noe – når vi skjønte at valpeskuet og utstillingen kunne gjøres unna på såpass kort tid, spurte vi Ankan om hun ikke kunne holde et foredrag for oss etter utstillingen. Vi må jo prøve å utnytte en sånn kapasitet innenfor hund  - som Ankan jo er -  når vi har muligheten til det! Den utfordringen tok hun på strak arm og etter at utstillingen var unnagjort benket vi oss ned i «salongen» og fikk med oss et utmerket 2 timers foredrag ommentalitet. Her ga hun oss mye å tenke på – både som oppdrettere og som hundeførere! Stor takk til Ankan som tok dette på sparket!

Stor takk også til alle som bidro med stort og smått både før, under og etter arrangementet – ingen nevnt, ingen glemt. Ingen sak å stå som arrangør når viljen til å bidra er så stor blant medlemmene - vi er en fin gjeng på Møst ja! 

To av våre trivelige og hardt arbeidende medlemmer, potet/sekretær Bente Bjerkestrand og potet/sporsjef Per Sallaup, for Lydighetsdommer Roar Holmen

Sist men ikke minst: Takk til publikum og deltakere for sportslig opptreden både i og utenfor ringen - velkommen tilbake til neste år!

Potet/Formann Odd Brattøy :)

Fine potetjenter klarer også kongelig og lekker hilsen :)
Trine Aksnes og Tove Anita Ersvik


Referent: Bente Bjerkestrand


Innlegg med bilder fra Lydighet: 


Kommentarer

Populære innlegg