Tirsdagstrening og møte - Det blir en aktiv høst, og mye å glede seg til de to kommende år :-)

Denne uka avsluttet vi tirsdagstreningen med et styre- og medlemsmøte. En ting er sikkert; Det blir en aktiv høst, samt at arrangement i 2014 og 2015 er datofestet. Tror ikke jeg overdriver når jeg skriver at vår dykitge sekretær og møteholder Bente Bjerkestrand, dagen etter møtet, opprettet sånn omtrent 15 arrangement i facebook-gruppa vår. Noen av arrangementene avvikles på samme helg, men likevel - Det er mye å glede seg til, i nær og noe lengre framtid. Det blir også dette året julebord, og i 2014 blir det klubbturer til både Sølen og Bundessigerzuchschau! :)

I tillegg til disse arrangementene ble det avtalt brukstreninger med vår godaste Per Sallaup som instruktør/mentor, så oktober 2013 blir en bra spormåned - Det blir fole kjekt å lære av selveste sporsjefen vår! :) 

Det er også en mulighet for at vi får klubbjakkene våre, med vårt fantastisk fine broderi på ryggen, før høstustillingen - Det blir digg! :o) 

Ellers snakket vi om stort og smått - Bl.a. treningsansvar, som går ut på å lede gruppe- og eller fellesøvelser på tirsdagstreningene. Dette fordeles på medlemmene. Fordeling av treningsansvar for kommende 8 uker og plan for treninger er lagt ut på facebook. Dokumentet med plan for treninger innholder veiledende regler, tips og ellers generell oversikt over treningsaktiviteter i klubben. 


Vårt kjære Møst, en fin høstkveld - 17. september 2013

Og, så noen glimt fra kveldens tannvisning og fellesdekk - Ledet av Per :)

Tove med Fiona, Trine med Arex, Berit med Ulla, Bente med Xuezz og langt ute til høyre Anne med Kaizer :) Foto: Aina Grønseth

Passiv trening ;) Foto: Aina Grønseth

Sitt på plass og mer passiv trening ;) Foto: Aina Grønseth

Vår beste dommer, Per :) Foto: Aina Grønseth

Fellesdekk. Foto: Aina Grønseth

Litt  mørke bilder, men god dokumentasjon likevel. Takk til vår dyktige fotograf Aina :)

Tusen takk til Aina og Bente, som hadde med kjempegode kaker. Og, tusen takk til alle for et effektivt og trivelig møte - Kjekt at vi er så motiverte på aktiviteter: Vi er en fin gjeng, ja! :-)

God helg - Møst er et must - See ya there! :o)

Kommentarer

Populære innlegg