LP på Sunndalsøra 26-27 april 2014

Sist helg var det medlemmer fra klubben både på Stavsøra og på Sunndalsøra. Heldigvis var vår kjære Aina på Sunndalsøra, og hun sørget for at det ble tatt bilder og har skrevet innlegg. Supert! :-) 

Lørdagen møtte vi trøtte opp på Sunndalsøra. LP-ringen strålte i fin morgensol - Det så ut til å bli en fin dag. Dagen startet med Eliteklassen først, og vi hadde en lang dag foran oss. Heldigvis hadde vi godt selskap! :)

Først ute denne dagen var Emma med Spex og Hilde med Bork, begge i klasse 2.

Her er gutta i fellesdekk med skjult fører

To fornøyde etter endt fri ved fot, man kan se Spex smiler :)

Knallfin stå under innkalling!

Apporteringa var morro!

Flott hinderhopp av Spexen!

Så var det Hilde og Bork sin tur :)

Hilde og Bork går mot en fin venstrevending under fri ved fot

Bork synes det var kult med innkalling, og hadde et bra ståmoment!

Bork i ruta!

Avstandskommandering

Lørdagen valgte jeg at Emma skulle filme Rio og meg i ringen, så ingen bilder av oss denne dagen. Men søndagen var Emma så grei å knipse litt, for noen bilder må jo vi ha også :)

Tannvisning med Roar Holmen

Innkalling med skikkelig fart

Hopp over hinder med bra fart også denne dagen :)

Avstandskommandering, nei det gadd ikke Rio være med på nemlig..

Mange gjorde det bra i helga, både i LP-ringen og i utstillingsringene. Vi koste oss i hvertfall; Vi hadde det morro både i og utenfor ringen, været var knall og alle hundene oppførte seg. Kan det bli bedre??
Etter premieutdeling, for kl1 og kl2, ble det miljøtrening og sosialisering rundt utstillingsringene - Det var kjekt å treffe kjente der også, og høre at så mange hadde gjort det så bra!

Tusen takk for ei kjempeflott helg. Spesielt til Emma, Hilde og hundene som campet sammen med oss. Dere er en flott gjeng! :)

Kommentarer

Populære innlegg