Rydding av treningsrom - En god arbeidsgjeng på Møst :-)


Vi er helt klart i gang med det nye året, 2014! Vi startet første tirsdagstrening med dugnad, og det er vi (les: alle unntatt bloggdamen) gode på - Ingen tvil om det, nei :)

Jeg, bloggdronningen i egen høyeste person, ble likevel en smule kjepphøy etter ros. På det aktuelle tidspunktet utførte jeg kosting på høyt nivå, dvs å koste mer i høyden - på en samvittighetsfull og grundig (les: forferdelig sen) måte. Noen må jo passe på at ting ikke går altfor fort for seg... Særlig når vi har noen sinnsykt effektive damer i sving - i tillegg til våre to mannlige "pyromaner", som også er veldig praktiske av seg!

Konklusjon: En god arbeidsgjeng på Møst! :)


Dette bildet viser noe av vårt treningsrom, som i romjulen ble ryddet av de to prosjektansvarlige Hivens-damene - Tove og Bente. På dugnaden ble gulvet vasket av arbeidssomme og dyktige Brit Eli. Nå blir det bra, herlig! :) 

Flotte og supereffektive Tove sikret også treningsrommet mot spikerskader, sammen med vår finaste Trine. Dyktige og praktiske damer! :) 

Flotte og dyktige Berit kostet ganger og trapper. Så, da skjønner vel de fleste at det ikke var mye igjen å koste for bloggdamen? ;) Særlig med tanke på at finaste og dyktige poteten, Bente, aller først rakk å koste gulvet på treningsrommet. 

Det ble litt flytting av stoler, og her ser vi blide og fine Inger i arbeid :)

Blid og fin dugnadsdame, og så ser vi Mr. Sturla i farta :)

Det ble et bra bål, og vi skulle ha grilla. Vel, da har vi grillfest til gode :)

To glade "pyromaner" og dyktige arbeidskarer, Odd og Per! :)

Vi avslutter med Bente sine gode ord om kvelden, status på facebook-gruppa vår:

Super gjeng som møtte opp på dugnad og trening i kveld! Når man er mange går det fort unna og vi fikk ryddet og shinet på Møst. Etterpå ble det trening og sannelig ble det ikke tur ut til Flatøya på slutten av kvelden også. Takk for at dere bidrar til at vi har et så fint miljø på Møst! :-)

Kommentarer

  1. Congratulation for the great post. Those who come to read your Information will find lots of helpful and informative tips. Treningsrom

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg