En lørdag med Trine og Arex på Møst :-)


Når jeg kjørte til Møst i dag var det tett snøkave, og det var lite som ligna på vår. Snøen la seg, det var glatt og digre snøfiller fortsatte og ramle ned. Men, når jeg kom opp fra Krifast ble det straks lysere. Det endret seg fra julestemning til strålende påskevær. Så, kanskje det likevel ikke var for tidlig å annonsere at våren var kommet til Møst. Uansett, det var vårstemning sist tirsdag :) 

En nydelig ekvipasje - Trine og Arex.

I dag var det jeg og Trine som trente sammen på Møst, en liten oppvarming til kurset i morgen. Vi er jo de heldige eiere av bølla 1 (Kaizer) og bølla 2 (Arex). Bøllene er nå i sin beste fjorttis-alder, og da er det ikke bestandig så greit med fokus. Flinke gutter er de begge to, og de elsker å vise seg fram ;)

Oppvarming :)

Utgangsstilling før hinderhopp

Gullgutten Arex venter på innkalling - Hinderhopp

Treningen ble kjempebra. Vi startet med å trene en og en hund. Det var sikkert lurt, så de var litt slitne til begge to skulle ut å jobbe samtidig. Som forventet var de litt sånn kjekkaser når de fikk se hverandre, men det endret seg fort. Begge klarte å jobbe veldig bra, og til slutt slappet de av på hver sin kant. Så, jeg og Trine er strålende fornøyd med gullguttene våre etter dagens økt :)


Praktfull springmarj

Sakte marsj

Vakkert - En kjempefin ekvipasje :)

Arex leverte utmerket lineføring :)

Arex for velfortjent belønning for sitt og bli :)

Flinke og fine gutten til Trine :)

Belønning på vei :) 

Og, ja... begge gullgutta er sterke :)

Herlig drakamp :) 

Nå er det bare å glede seg til morgendagens kurs på Møst, for de av oss som er med på det. Bøllene er så klar som de kan bli. God natt folkens :)

Kommentarer

Populære innlegg