Generalforsamling - Utmerkelser 2014

Tirsdag 10. feburar var det generalforsamling på Møst. Vi var en hyggelig forsamling, ledet av vår gode formann Odd Brattøy. Det ble gjennomgang av året 2014 og planlegging for 2015, og en ting er sikkert; Aktiviteten i avdelingen er fortsatt stor, og slik fortsetter det. Vi fikk også spist mye kake underveis, som smakte meget godt :-)


Hovedstyrets Ærespris Utstilling 
Årets Utstillingshund 2014 NSchK Møre og Romsdal

BH Ingodds Xeuzz, eier Bente Bjerkestrand

NM Lydighet - Nr.1 LP Elite
Guri Kårvatn med Veemtroppens Ælli

NM Bruks - Nr.3 RSP3
Per Sallaup med Xo Aylar


Avdelingsmestre


Lydighet klasse 1
Stein Inge Ødegård med Ulvebo´s Aila

Lydighet klasse 2
Hilde Thierry Lystad med Skjervtorpet´s Bork

The Challenge
Nr. 28 Per Sallaup med Xo Aylar 
Nr. 29 Torfinn Kroknes med Xo Cali


Avdelingen er stolte av dere. Gratulerer! :-)


Det er stor kursaktivitet i klubben, og med en ny instruktør i 2014 kunne vi utvide kurstilbudet. Tove er ei særdeles effektiv, herlig og flink dame. Og, tilbakemeldingene viser at ho gjør en utmerket jobb. Bente og Per gjør også et fantastisk bra arbeid for avdelingen på dette området. Så, det var helt på sin plass at våre tre instruktører fikk velfortjent heder og ære av vår formann på generalforsamlingen :-)

Damene fikk blomster, Per fikk noe helt annet og klemmer ble det til alle instruktørene :-)

I løpet av 2014 har det også vært en god del oppgraderinger på Møst, i tillegg til det vanlige vedlikeholdet. Innendørs ble det nytt treningsrom allerede i januar, og til julebordet skjedde det også magiske ting på klasserommet. Ute har det vært reparasjoner av tak og mur, samt nye armaturer på utelys. Godt at vi har flere som er praktiske anlagte i styret og klubben!

Det sosiale er vi gode på hver gang vi møtes, og et av høydepunktene i 2014 var klubbturen til Nürnberg. På bloggen og facebook er vi også aktive, og bloggdamen er i disse dager veldig glad for å se alle de koselige hverdagsbildene som blir delt på facebookgruppa vår :-)

Treningsaktiviteten er ganske så stor, og spesielt gledelig er det at treningsmiljøet i Molde er i gang igjen. Ellers ble det et par temakvelder i 2014, samt at vi etter tirsdagstreningene på Møst har fått gått noen fellesturer med hundene. Sosialisering i spreke former er kjekt, ja :-) 

I tillegg til Midtsommer- og Høstutstillingen ble det i 2014 arrangert Bronsemerkeprøve. Bente var dommer, og vi gratulerer igjen til to trivelige og dyktige klubbdamer som besto prøven :-)

Foto: Bente Bjerkestrand
Foto: Bente Bjerkestrand

I 2015 er det mye å glede seg til, og for å nevne noe; Midtnorsk mesterskap, helgekurs med innleide instruktører og klubbturen som går til Østlie Hundesenter. Og, selvsagt blir det mye bra hundetrening herlig mikset med det sosiale. Møst er et must! :-) 

Styret retter en stor takk til alle som har bidratt med stort og smått for klubben og miljøet i 2014 - ingen nevnt, ingen glemt. Det er ingen sak å drive klubb når alle er så flinke å hjelpe til! :-)

Takk til formann Odd, sekretær Bente, kasserer Berit 
og alle oss andre for ei trivelig forsamling! :o)

Kommentarer

Populære innlegg