Et glimt fra tirsdagstrening 11. mars :-)

De to siste ukene har vi kommet i gang igjen med treningsansvarlig på tirsdagstrening. Disse treningene er en blanding av miljø- og lydighetstrening, hvor nye som vurderer medlemskap kan ta turen innom. Treningsansvarlig har et spesielt ansvar for å ta i mot nye, og dette ansvaret går på omgang. 

Den første timen på tirsdagstreningene er satt av til egentrening, slik at den enkelte kan trene på det man ønsker med forstyrrelse. Ca fra kl. 19:00 tar vi ei økt med fellesøvelser (for de som ønsker å delta på det) ledet av treningsansvarlig. Etter fellesøvelsene tar vi en pause sammen, før mer trening og/eller fellestur. Dette ser så langt ut til å gi en passende og fin miks av egentrening, fellesøvelser og den sosiale biten :-)

Bloggdamen er i hvertfall storfornøyd - med unntak av det enda ikke er lyst nok ute til å ta gode bilder. Men, det nærmer seg. Og, jeg fikk tatt et bra bilde sist tirsdag :-)

To vakre jenter :-)

Det må også nevnes at mesterbaker Brit Eli hadde med seg en farlig god konfektkake (med et pent navn jeg ikke husker). Den var bare så god, og jeg frykter at den er helt borte når jeg kommer til Møst på søndag... men, uansett; Tusen takk, snillaste Brit Eli, for kjempegod kake! :-)


Life is good - 
Møst er et must! :o)
God helg! 

Kommentarer

Populære innlegg