Lek som belønning i treningen (Møst 20-11-12)

Vår gode instruktør Bente Bjerkestrand tok initiativ til temaet "Bruk av lek som belønning i treningen" på denne ukas tirsdagstrening. Vi tok ut en og en hund, og alle fikk god veiledning. Status fra Bente, etter en inspirerende og artig kveld, på klubben sin facebookside ble som følger:

"13 stk på trening med lek som tema - ikke verst det! Håper og tror de fleste fikk innspill og ideer på hva de kan jobbe videre med. De mest hardbarka av oss avsluttet kvelden med trivelig hundeprat ++ innendørs og var ikke hjemme før i tolvtiden... :-)" 

Jeg (bloggdama Anne) og Kaizer skulle vise fram den såkalte bytteleken (Siv Svendsen, Amokk Hundeskole), og vi fikk satt fokus på at det bl.a, kan være vanskelig å klikke på riktig tidspunkt - Hærlig! Ellers kan det vel nevnes at Kaizer fikk vist fram at han i stor grad liker gladvold :)

Gladvold er gøy! Bente og Zoogin, 5. juni 2012

Vi fikk også alle prøve oss på kastelek med bytting av to like leker. Hensikten med både bytte- og kasteleken er å lære hunden at det er kult å komme tilbake med ting. Det ble også mye jaktlek.

Tusen takk til Bente Bjerkestrand; Du er helt fantastisk - Vår dyktige og kule instruktør! Du gir alltid gode tilbakemeldinger, på en inspirerende og fin måte. 

Lek med hund er gøy! Og, jeg lurer på om ikke de aller fleste kommer til å fylle opp "lekekassen" framover... ;) 

Kommentarer

Populære innlegg