LP på Sunndalsøra 25-26 april 2015

Sist helg var det medlemmer fra klubben både på Stavsøra og Sunndalsøra. Heldigvis var vår kjære Aina på Sunndalsøra, og hun fikk tatt litt bilder og har skrevet innlegg. Supert! :-)

Ser på Facebook at det meste har handlet om hund for de fleste denne helga. Utstilling og LP både på Stavsøra og Sunndalsøra, utstilling i Verdal og kurs både her og der. Ser også at de aller fleste dro hjem med premier og er fornøyde. Kjempemorro å se/lese! :-)

Desverre rakk jeg ikke å se på og ta bilder av alle klubbens medlemmer, som kanskje var på utstillingen på Sunndalsøra, men her er litt om våre to dager rundt LP-ringen sammen med klubbkompisene Bork og Hilde :-)

Lørdag morgen var vi så klare som vi kunne bli til nytt stevne. Arrangør for dagen var Norsk Spaniel Klubb, og dommer var Tanja Hulsund. 

Jeg fikk ikke tatt noe bilder av oss i ringen i dag, da kamera desverre låg igjen hjemme. Men her er to bilder, tatt etter premieutdeling.

Rio og jeg stilte igjen i klasse 1. Kanskje vi aldri kommer oss videre?? ;-)
Vi tok nok en 1.premie med 163 poeng, og ble nr 3 i klassen.

Men, Hilde og Bork derimot... Klinka til med 188,5 poeng, 1. premie og vinner av klasse 2! Og, ikke nok med det; De ble også kåret til dagens beste LP-ekvipasje! Vi kan ikke annet enn å gratulere Dronninga og Kongen med denne flotte dagen, vel fortjent! :-)

Søndagens arrangør var Sunndal og Rindal Hundeklubb, dommer var Svein Georg Rønningen.

Helt klart for tidlig på morningen, her etter endt tannvisning og fellesdekk :-)

Et hopp ble det, om enn lite entusiastisk fra Rio sin side :-)

Stå under marsj :-)

Det ble bare 149.5 poeng på oss i dag, men med en 2. premie og nr 2 i klassen i dag, er vi fornøyde etter helgas innsats likevel :-)

Innkalling med stå kan Bork helt klart :-)

Hopp over hinder med masse fart :-)

Avstandskommandering, sjekk den tunga :-)

To dager, to stevner, to dommere, to 1.premier, klassevinner to ganger og to kåringer til dagens beste LP-ekvipasje, og selvsagt i klasse 2, med 186 poeng! Er ikke mer å si enn å gratulere Dronninga og Kongen med ei knallhelg på Sunndalsøra - En kjempeinnsats fra både hund og eier. Utrolig morro å se dere i ringen denne helga! :-)

Til slutt vil jeg bare få gratulere alle som dro hjem med premier denne helga, enten det var utstilling eller lydighet. Det er utrolig morsomt å lese veggen på Facebook når så og si alt dreier seg om hund :-)

- Aina

Avdelingen gratulerer med flotte LP-resultat på Sunndalsøra

Hilde og Bork
Aina og Rio

Og, tusen takk til Aina for et fint innlegg :o) 

Kommentarer

Populære innlegg