Ei lita avdeling med stor kursaktivitet - Tusen takk til våre gode instruktører!

I dette innlegget er en delvis gjengivelse av det vi fikk med i oktoberutgaven av bladet Schäferhunden, med en stor takk til våre gode instruktører!

I vår forholdsvis lille avdeling i Møre og Romsdal, lokalisert ved Kristiansund, har vi de siste årene opplevd stor pågang til våre kurs.

Vi er opptatt av å bygge hunder, hundeførere og klubb. Derfor prøver vi å tilby ulike og aktuelle kurs til våre medlemmer og andre, i tillegg til treningsaktiviteter.

Knyttet til kursarbeid og treninger ligger det også et fokus på å møte nye på en god måte, samt at de som har vært med en stund skal få ny inspirasjon. Det er alltid noe å lære, og det dukker opp mye bra mestringsfølelse for den enkelte når man gjør ting sammen. Alle kan bidra litt med å støtte hverandre, men gode instruktører er en viktig ressurs. Og, våre instruktører har virkelig gjort en stor innsats i vår avdeling.

Bente Bjerkestrand har vært primus motor i mange år, og har holdt ulike og mange kurs innenfor lydighet. Det er alltid kjekt å delta på kurs med Bente, som man trygt kan si er langt over gjennomsnittet interessert i alle grener – En dyktig allrounder! Bente er unik på å se detaljer, og deler sin kunnskap på en meget god måte. Det kan også nevnes at ho i fjor holdt et kurs rettet mot Ferdselsprøve - Et lærerikt og artig kurs, og etter kurset fikk tre klubbhunder tittelen BH.

FP-kurs 2013

Videre har vi Per Sallaup, som er vår eminente guru på spor. Det er en fryd å se han i aksjon. Han elsker hunder og spor, og det er lett å se. Videre deler han sin kunnskap på en unikt god og lun måte, og det er alltid litt humor med i bildet. Dette året har Per blant annet holdt et RIK-kurs for klubbens medlemmer, og vi er nå flere som trener ganske så aktivt innenfor brukslydighet og spor.

RIK-kurs 2014

I år fikk vi utdannet en ny instruktør, Tove Anita Ersvik. Siden bestått eksamen har Tove allerede holdt tre kurs for avdelingen, og gjør en fantastisk bra jobb. Tove er ei energisk, trivelig og herlig dame. Vi er svært stolte og glade for at ho har blitt en av våre gode instruktører!

Valpekurs 2014

Kommentarer

Populære innlegg