Kombinert Valpe- og Grunnkurs med Tove høsten 2014

Skulle så gjerne vært innom dette kurset en kveld og tatt litt bilder jeg også, men heldigvis tok instruktør Tove selv noen bilder. Og, vi har fått en liten oppsummering av kurset :-) 

Vi startet kurset i 25. august og avsluttet 29. september. Alle kurskveldene har vært på Møst. 

Første kurskveld hadde vi teori. Denne kvelden la vi vekt på hundens atferdslære og innlæringveien. Vi snakket også litt om hva som er viktig å vektlegge når en har en hund i huset.

De fem andre kurs kveldene har vi tatt for oss nyinnlæring av sitt, lineføring, innkalling, dekk og stå. I alle disse øvelsene har vi hatt lekser fra gang til gang. Vi har startet hver kveld med å se på leksene. Jeg må virkelig skryte av deltagerne for at de har jobbet godt med leksene. Alle hundene hatt stor framgang.


Cathrine og Molly (Chinese Crested) - 
Vi ser at prinsessen Molly har det som sies å være det opprinnelige utseendet til denne herlige rasen; Powder Puff :-)Berit og Caliber (Border Terrier) - 
For en skjønn og herlig gutt! :-)

Sølvi og Chanti
Nydelig schäferjente :-)

Oddvar og Chanell
Et foto fra tirsdagstrening 26. august

Frank med Akiro (Alaskan Malamute) - 
God kontakt mellom disse to, og Bloggdamen tipper at de trener på sitt og bli :-)

Chanti følger godt med :-)

"Jeg er flink jeg mutter'n!" :-)

Vi har samtidig arbeidet endel med fellesøvelser. Der vi har lært å roe ned hundene når andre hunder er i nærheten. Vi har også utført sitt med alle hundene tilstede. Det kursdeltagerne la størst vekt på var nok fellesøvelsen møte med andre hunder. Her startet vi med to hunder i gangen og utvidet til at alle gikk fint sammen.

Kjekt med kurs og møtetrening på Møst :-)


Fiona har debutert som "vise øvelser hund". Vi fikk jammen vist at ikke alt går som fører tenker, men vi har også fått vist av Fiona kan da litt hun også.

Som instruktør vil jeg takke for flotte kvelder på Møst. Vi har ledd, vært litt frustrerte og fått til mye. Mest av alt har vi støttet hverandre i det å trene hund og ha lysten til å trene hund.

Håper jeg ser alle igjen på Møst :-)

Tove Anita Ersvik


Kommentarer

Populære innlegg