Juleavslutning på Møst - Godsaker, photoshoot og julepakker :o)


Vår gode sektretær, Bente, har skrevet et lite referat fra denne koselige kvelden på Møst: 

Tirsdag 17. desember var siste treningskveld før jul, og som seg hør og bør måtte det da sammenkalles til juleavslutning! Konseptet gikk ut på at alle skulle ta med LITT julesnacks + en gave fra sin hund til en av de andre hundene. Dessuten var juleantrekk obligatorisk for hundene, som også skulle julefotograferes og filmes mens de pakket opp gaven sin. Det skulle vise seg at mange av hundeeierne også likte å kle seg ut, og det ble ikke noe dårligere stemning av det for å si det slik! :-)

Utkledde hundeeiere ved langbordet :)

Søndagen før hadde undertegnede, Anne og Aina G. ryddet og «shinet» på Møst. Fotostudio ble rigget og tavlen omhyggelig dekorert. Nå var alt klart! 

Aina G. hadde også shinet seg selv denne kvelden ;)

På tirsdagen rakk vi akkurat å få på plass den siste bordpynten før folket begynte å strømme på. Det var all slags rare skapninger som dukket opp – de fleste med røde luer! Og jammen datt det ikke inn en og annen smånisse fra Averøy også. Artig! :-) Og myyye mat hadde de med – ingen tvil om at dette ble et «etargilde» nei! Mange kom med egne bakverk (imponert!) mens de mindre begavede (på kjøkkenet) av oss hadde shoppet div. snadder. Resultatet var imponerende: Ingen skulle gå sultne derfra nei – det var i hvert fall helt sikkert!

"Ordinær"- + Glamournisse fra Averøya :)

Mye prating og fliring, god stemning og mye godt å spise! Vi trives på Møst ja! :-)

"Hva skjer ´a?"

Lekre gardiner og flotte damer på Møst :)

Deretter fikk hundene komme inn èn etter èn for fotoshoot og gaveutdeling. Mye god underholdning med div. nisseluer, skjerf og drakter (jada – det siste var Tove som hadde være på shopping i Trondheim selvfølgelig). Selv satt jeg og småsvettet og gruet meg til det var min tur å hente «turbotrioen» i bilen – så for meg en fullstendig rasering av et elegant drapert fotostudio. Men tror dere ikke at de oppførte seg relativt sivilisert da gitt – skulle nesten tro at de kom fra et møblert hjem!

De fleste hundene var så veloppdragne at de ikke fikk seg til å pakke opp gaven sin selv, men måtte ha hjelp av eierne sine. Xeuzz lå vel litt i andre enden av den skalaen – som vanlig… Jaja, man kan ikke vinne alle slag! Frisk ungdom! :-) Det vanket mye snacks og leker til de 4-bente og jeg er rimelig sikker på at de var fornøyd med kveldens treningsøkt: Aldri hadde de vel fått så mye for så lite! Ja, med unntak av hundene fra øya da selvsagt som «skulle jobbe for godene» - noen måtte vel forsøke å holde på prinsippene også! :)
Tusen takk for en kjempetrivelig kveld på Møst! 
Møst er et must!
God jul :o)

:-) Bente

En stor takk til Bente; Denne kvelden ble en suksess :-)

Se bilder fra photoshoot med hundene


Kommentarer

Populære innlegg