Ivar på valpeshow og Rio i LP klasse 1, Fræna 3 mars 2013


Sist søndag var det LP-stevne og valpeshow i Fræna, arrangert av Eide og Fræna Hundeklubb. Det var ikke så mange fra vår klubb som fikk tatt turen til den flotte ridehallen på Syltesetra i Fræna, men noen var da der. Vi har ellers fått med oss rykter om at det var veldig kaldt i hallen. Likevel; Det ble gode prestasjoner, og vår Aina Grønseth sørget for noen minner og bilder til oss :)


Valpeshow - Barbro og flotte Brynje Corona Borealis Ivar i farta :)
Foto av Aina Grønseth

Gratulerer til Barbro Valde Lystad og Ivar med BIR og BIG valp!


Aina Grønseth stilte med Rio i LP klasse 1, for andre gang. Dette foregikk, som bare tøffe Aina kan klare, etter strategien "Vi tar det på sparket"- Første gjennomkjøring av hele programmet ble gjennomført sent lørdagskveld, og ikke alle øvelser var på plass. Så, Aina var forståelig nok veldig spent på hvordan dette skulle gå ;) 


God kontakt mellom Aina og røveren hennes :)
Foto av Terje Grønseth

Perfekt hopp denne gangen :)
Foto av Terje Grønseth

Målet til Aina denne gangen var å slå deres gamle "rekord" fra Møst i fjor. Det ble framgang - Denne gangen gjennomførte de programmet med et par 0-er, og endte til sist på 96 poeng! Neste mål er å oppnå 3 premie, og det kan skje ganske så snart... Aina håper å se flere kjente fjes på Sunndalsøra siste helga i april, enten det er i ringen eller utenfor. Dette kan bli spennende - Gleder oss.


Til slutt gratulerer Aina, og vi andre i klubben, alle de som kom hjem med premier denne gangen! :)

Kommentarer

Populære innlegg