Siste tirsdagstrening før juleferien er unnagjort :-)

11. desember 2012 - Siste tirsdagstrening på Møst før juleferien. Kort oppsummert: Mye snø, men innendørstrening fungerte fint det. Og, trivelig har vi det jo alltid når vi møtes! :) 

Torunn Skjølsvik hadde med seg sin "lille" jente, Timba. Vi håper at vi får se mer av disse to på Møst - Trivelige og fine damer begge to :)

Flotte Ivar (20 uker) og lille Timba (11 uker) trivdes kjempegodt sammen :)

Det ble masse herlig lek mellom disse to, og Ivar tok runden rundt langbordet mange ganger. Han er helt klart godt trent for juletregang... ;) 

To valper som gjerne vil ha av godbit av Barbro :) 

Timba, 11 uker - Leke er kjekt, ja :) 
Eier: Torunn Skjølsvik

Ivar - kjekk, pen og ung herremann :)
Eier: Barbro Valde Lystad

Ivar


Til slutt denne kvelden fikk Kaizer ta seg en tur inn i klasserommet. Tusen takk til Bente Bjerkestrand for superbra veiledning, og også tusen takk til Aina Grønseth for kjempegode bilder. Det ble ei artig og lærerik treningsøkt med et lite høydepunkt; Mitt (Bloggdama Anne sitt) telemarksnedslag. ;)

Kaizer er steika god på å gå opp på stoler og bord, men her skal han lære seg å gå raskt rundt stolen. To helfokuserte sjeler, og dere ser kanskje at dette var like krevende for eier som for hund ;)


Legg merke til hundefører sine tendenser i retning "telemarksnedslag" - Et resultat av å unngå vanlig holdt, etter forslag fra tålmodige og flinke Bente. Hun ønsket bare være et lite skritt fram, men det ble en ganske stor og underholdende bevegelse... i hvertfall på det første forsøket, som "dessverre" ikke ble foreviget ;)

Og, så var det tid for å bli kjent med kjegle. Kaizer ville gjerne ha den som  apport, men det ble også noen bra "snute på". Når vi litt senere skulle trene på å ta opp apport fra gulvet, som Kaizer har lært seg for ei god stund siden, viste han heller fram at han har lært potetarget - Flink og kreativ gutt, ja ;)

Dette var noen glimt fra siste tirsdagskveld 2012 på Møst. Nå er det juleferie, og vi gleder oss til mange trivelige treninger på nyåret.


God jul :o)

Kommentarer

Populære innlegg